Är Ipred-lagen ett stort aprilskämt?

Önskar att Ipred-lagen bara var ett aprilskämt. Det största aprilskämtet någonsin. Som vår regering har knåpat ihop. Vaknar upp ur dagdrömmandet. Helvete. Inser att det är den bittra sanningen. Det har varit många aprilskämt om The Pirate Bay och Ipred-lagen idag.

Här är de jag hittat:

Färdigfyllda hårddiskar i samarbete med The Pirate Bay
Under en begränsad period erbjuder Webhallen, tillsammans med The Pirate Bay och Western Digital, en färdig bundling med de populäraste filmerna, spelen och musiken, direkt på disken! Webhallen.

Warner Bros. Acquires The Pirate Bay
After years of hostility, lawsuits, police raids and heated invective between the two groups, the Pirate Bay has today announced they have settled their differences with US media conglomerate Warner Bros. TorrentFreak.

SweClockers samarbetar med Antipiratbyrån
Med IPRED får rättighetsinnehavare möjlighet att identifiera fildelare. SweClockers inleder ett samarbete med Antipiratbyrån för att upptäcka regelbrott. Sweclockers.

Höjd skatt räddar skånska nedladdare
I dag träder den nya Ipredlagen i kraft, vilket innebär att det kan bli riktigt dyrt att ladda ner musik och filmer olagligt. Om du inte bor i Skåne, vill säga. Region Skåne och de skånska kommunerna har slutit avtal med Stim och SF om att betala för all nedladdning i länet. Skånskan.

Nya kameraövervakningsregler iom IPRED-lagen
P.g.a. den nya omtalade IPRED-lagen som träder i kraft i dag måste de övervakningskameror som finns på krogar runt om i Sverige. Oscars.

Något jag missat?

4 reaktion på “Är Ipred-lagen ett stort aprilskämt?

 1. linn.

  *hrrrmpff* Jag hackar tänder här. Mina kulturella inslag i vardags i form av film och musik kommer att urholkas helt och allt som finns kvar är Revy Obscen.

  Svara
 2. Pingback: Felaktigheter i gammelmedia om IPRED « Calandrellas blogg

 3. eNKey

  Är du för eller emot IPRED?

  Nu kan du rösta!
  Skicka sms med texten m13ser14 NEJ om du är emot
  eller m13ser14 JA om du är för IPRED, till numret 72500

  Sen får du veta resultats sidan.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *