Michael Jackson – Svensk hyllning uppmärksammas i USA

Jag gillar hyllningen till Michael Jackson på Sergels torg och Cityterminalen. Dansgruppen Bounce låg bakom den och nu har klippet uppmärksammats i USA. På inte mindre än skvallerkungen Perez Hiltons blogg.

Klippet har setts 162 594 gånger sen igår. Det är kul att den uppskattas. Förhoppningsvis lika mycket som de Fillipinska fångarnas hyllning. En del sköna kommentarer kan läsas på skvallerbloggen:

That’s it, I’m moving to Stockholm. Free healthcare, secular government, hot chicks, awesome MJ tributes, and amazing cheese.

Jag såg både minnesceremonin och konserten från Dangerous turnén på TV4. Har lyssnat mycket på Michael Jackson på senaste tiden. Även innan han dog. Tyvärr är det inte förrän nu man verkligen förstår hans storhet. Som Simon Sundén berättade var det nästan 3 miljoner sökningar kring Michael Jackson i juni på Google i Sverige.

Antal sökningar i världen kring Michael Jackson vs Britney Spears de 30 senaste dagarna.

Antal sökningar i världen kring Michael Jackson vs Britney Spears de 30 senaste dagarna.

Både Aftonbladet och Expressen körde livesändningar i webbtv. Vilket var lyckat, men CNN gjorde det mycket bättre som Simon poängterade. De integrerade Facebook med sin webbtv-tjänst. Detta är något som även Fotbollskanalen gör på sina klipp. Snacka om att engagera besökarna. Snacka om att använda sociala medier. Riktigt smart.

En reaktion på “Michael Jackson – Svensk hyllning uppmärksammas i USA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *