Mt. Manor – Livsstilsprylar och accessoarer på nätet

Livsstilsprylar och accessoarer - Mt. ManorJag har blivit med e-handel. Tillsammans med två vänner har jag startat företaget Mt. Manor – en näthandel som kommer att sälja noggrant utvalda livsstilsprylar och accessoarer med fokus på tidlös design, hög kvalitet och hållbara material.

Inspirationen kommer från e-handlare i USA och UK, förutom traditionella accessoarer är målet att hitta lite uddare prylar. Just nu har vi svenska varumärken som Sandqvist, P.A.P. Accessories, Daniel Wellington och snart Oppermann. Vi arbetar hårt för att få in fler varumärken och visionen är ett brett sortiment där du enkelt kan hitta presenter till män eller dig själv.

Vi har valt e-handelsplattformen Shopify. En väldigt flexibel plattform som är stor i USA. Ett stort minus är att Klarna inte finns som betalningsleverantör, en anledning till att Shopify inte har några marknadsandelar i Sverige. Men vad vi hört är Klarna på gång.

Gå gärna in och kolla på våra väskor, ryggsäckar, förkläden, passfodral, necessärer och anteckningsblock för att se om du hittar något till dig själv eller en vän.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *